fredag 26 juni 2009

Sommarläsning

Jag har räddat sommarens läsning! På Sopstationen hittade jag en korg med, vilket det visade sig, 86 nummer av The Magazine of Fantasy & Science Fiction och Galaxy, häften med novellsamlingar av allskönes författare. För 2 kr styck kändes det värt det att släpa hem dem på cykeln.

3 kommentarer:

Lord Fredrik of the Air-Squadron sa...

Hejsan! Jag gillar verkligen din blogg, har joinat den, hoppas det e allright? Men det var ju ett tag sedan du bloggade... (Blogg? vad e det för ord egentligen??)

Jaja, tänkte bara ge dig lite fler komplimanger... Tack för en sabla bra service på SciFi-bokhandeln. Du vet nog inte vem jag e. Men du har alltid hjälpt mej med bok o dvd rekomendationer utan att tveka. Alltid med ett leende har du pekat ut dom bästa böckerna. Tack så mycket! :)
Hoppas jag kan återgälda det med en fika nångång, eller nåt?
(O häpp, där gjorde jag bort mej med omedelbar verkan! Så nu ska jag inte fortsätta mitt träiga inlägg)

Ha det bra Lina! Mvh en rödkindad Fredde.

Lina sa...

Hej!
Kul att du gillar min blogg, jag trodde jag skrev för den digitala byrålådan. Ge dig tillkänna nästa gång du är i butiken, alltid kul med ett ansikte på ett alias!

Hälsningar
Lina

Lord Fredrik of the Air-Squadron sa...

Ojoj, ska jag ge mej tillkänna??
E som sagt jädrans blyger, men men...
Nästa vecka kommer ju Nick Perumovs nästa bok (enligt Kepten Karin), Nekromantikerns ensamhet, så då får kanske ge mej tillkänna, om du nu e där i bokhandeln?

Ska inhandla denna bok på fredag, hade jag tänkt, hoppas du e där då! :)


Mvh en blyger, och fortfarande rödkindad, Fredde.

Du kanske vill ha min email? :) Här kommer den:
diddi_andersson@hotmail.com